Overskrift

Din kontaktperson

Anita Storborg Bøen

Deklarasjon

Når du skal kaste avfall, må du fylle ut deklarering for avfallet. Dette gjøres på avfallsdeklaring.no osv…

Dette kan vi hjelpe deg med så prosessen går sømløst…

Fyll ut skjemaet

Når du sender inn skjemaet, godkjenner du at samarbeidet er i gang

Slik deklarerer du

Fra og med 1. mai 2016 innførte myndighetene krav om at avfallsdeklarering skal skje elektronisk.

Denne godkjenningen må foreligge før vi begynner å hente farlig avfall på deres prosjekter, ettersom alt farlig avfall må deklareres til mottak før levering.

Gå derfor inn på avfallsdeklarering.no og trykk på Administrasjon og logg inn via Altinn. 

Har deres selskap aldri vært registrert på avfallsdeklarering.no kommer du til meny for første gangs registrering av bedrift. Her velger du «Registrer som avfallsprodusent». Godta påfølgende personvernserklæring. Du blir deretter bedt om å bekrefte firmaopplysninger i bedriftsprofilen.

Du må først opprette en sluttbruker på deg selv. Trykk på «Sluttbrukere» og så «Legg til sluttbruker»;

Du må deretter fylle ut informasjonen du får opp i neste fane. Dette utløser en mail du må bekrefte på angitt e-postadresse.
Når sluttbrukeren din er bekreftet skal denne knyttes mot fullmakten vi trenger for å deklarere. Trykk deretter på «Fullmakt» og velg så «opprett fullmakt»;
Du får nå opp ett søkefelt. Her krysser du av på «gi fullmakt til en konsulent» og søk opp «Mr.» eller tilsvarende for å finne oss. Obs: Det ligger for tiden registrert feil orgnummer på selskapet i avfallsdeklarering.no, så du vil ikke finne oss på orgnummer. Marker på oss ved å trykke på ønsket selskap, og legg til.
I neste meny må du knytte sluttbrukeren som ble laget innledningsvis opp mot fullmakten. Trykk på ønsket sluttbruker du ønsker å knytte opp mot fullmakten, og «legg til»
Etter å ha lagt til ønsket sluttbruker, havner Mr. Pukk Gjenvinning AS opp i lista under og ting er nå klarlagt fra kundens side. Det vil videre ta 3-5 timer før vi har anledning til å deklarere deres avfall.